Oppivia-logo
OIVALLUKSIA  OPINTIELLE
Käyttäjänimi:
Salasana:
Minipankki-painike
Minipankkia käytetään tunnistautumalla henkilökohtaisten ja yrityskohtaisten asiakaskorttien avulla. Pankissa on miniyrittäjien tarvitsema kassa-, laskutus-, maksu- ja tilipalvelut. Miniyrittäjät käyttävät toimissaan kuvitteellista ECU-verkkovaluuttaa.
Pankkitapahtumien tosiaikainen seuranta:
- Maksutapahtumia kappaletta.
- Palkkoja maksettu kertaa.
Oppivia on oppimisympäristö
Oppivia-logo
Oppivia integroi opiskeluun tarvittavat verkkopalvelut yhteen paikkaan yhdellä kirjautumisella. Oppivia on ilmiöpohjaisten projektien, dokumenttien hallinnan, yhteistoiminnan ja arvioinnin väline opiskelijalle ja opettajalle.
Oppivia tarjoaa opiskelijan ja opettajan käyttöön työkalut dokumenttien luomiseen, tiedon visualisointiin, kuvitukseen ja ohjelmointiin.
Oppivia-palvelua kehitetään Kouvolan Utin koulun opetukseen. Miniyritystoiminnan palvelut ovat kaikkien Kouvolan koulujen käytössä.
Miniyritystoiminta
Miniyritys-logoMiniyritystoiminnassa oppilaat kartoittavat omia vahvuuksiaan ja koulun toiminnan ja kiinteistön tarpeita. Tämän perusteella he kehittävät omia palveluitaan ja tarjoavat niitä koulun käyttöön.
Miniyritystoiminta integroituna alakoulun arkeen esiteltiin ensimmäisen kerran vuoden 2017 ITK-konferenssissa.
Lue lisää...
Työkalut mukana
Oppiviassa oppilaat ja opettajat käyttävät hyväkseen palveluun sisäänrakennettuja työkaluohjelmia. Tarjolla on välineet erilaisia elementtejä sisältäviä dokumenttien luomiseen. Yhdistä vapaasti mm. tekstiä, valokuvia, kaaviota, nuotteja ja Oppikoodi-kuvia suomen, ruotsin ja englannin kieleen perustuvilla komennoilla.
Kaikki tuotokset voidaan yhdistää toisiinsa: Haluatko miellekartan tekstin joukkoon tai animaation piirrokseen?
Kaikki yhdessä
Keskustelun logoOppivia-palvelussa oppilaat ja opettajat työskentelevät saumattomasti yhteistyössä. Jokaiseen dokumenttiin syntyy automaattisesti oma keskustelukanava palautteita, kommentteja, kysymyksiä ja vastauksia varten. Kaikki viestintä ja työskentelyn tuotokset näkyvät yhteenvetona Tapahtumavirta-näkymässä.
Propellihattu
PropellihattuikoniMatti Järventausta
etunimi.sukunimi(a)oppivia.fi